BIEŻĄCE NOTOWANIA




Ceny przetworów mleczarskich w Polsce (26.03.2017)


Dodano: 06.04.2017

pomniejsz czcionkę powiększ czcionkę


W dniach 20-26.03.2017 r. odnotowano spadek cen większości przetworów mleczarskich w Polsce w relacji tygodniowej. Tylko cena masła, zagęszczonego mleka, serwatki w proszku i jogurtu naturalnego wzrosła.

Ceny przetworów mleczarskich w Polsce (26.03.2017)

Jesteś w kategorii wiadomości:


Ceny przetworów mleczarskich

Ceny masła:

  • cena – 17,69 zł/kg

  • zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 1,4%

Ceny mleka w proszku:

  • cena – 8,52 zł/kg

  • zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 3,4%

Ceny zagęszczonego mleka:

  • cena – 7,34 zł/kg

  • zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 2,9%

Ceny serwatki w proszku:

  • cena – 3,70 zł/kg

  • zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 2,5%

Ceny mleka spożywczego pasteryzowanego:

  • cena – 1,79 zł/kg

  • zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 0,3%

Ceny mleka spożywczego UHT:

  • cena – 1,91 zł/kg

  • zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 0,6%

Ceny jogurtu naturalnego:

  • cena – 4,18 zł/kg

  • zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 0,5%

Ceny kefiru:

  • cena – 2,62 zł/kg

  • zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 0,6%

Cena śmietany i śmietanki:

  • cena – 6,13 zł/kg

  • zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 0,4%


źródło: Gospodarz.pl/FAMMU/FAPA, foto: sxc.hu


Agencja Marketingowa Wizerunek Spółka z o.o.
Plac Berwińskiego 5, 66-120 Kargowa, NIP 596-172-58-30, REGON 080420978
TEL. +48 506 650 670, FAX (68)422-11-64, TEL. (68)422-11-63
© 2010-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone Gospodarz.pl