- Artykuły i Analizy
- Biznes
- Ceny rolnicze
- Dotacje i dopłaty
- Finanse i prawo
- Gospodarz.pl
- Leśnictwo
- Nawozy i środki ochrony roślin
- Ogrodnictwo
- Produkcja roślinna
- Produkcja zwierzęca
- Przetwórstwo spożywcze
- Targi i konferencje
- Technika rolnicza
- Z kraju
- Z regionu
- Z życia firm
- Z życia instytucji
- Ze świata
- Ziemia rolna
Ceny serów w Polsce (31.01.2016)
W okresie od 25 do 31 stycznia 2016 roku odnotowano spadek większości cen serów w Polsce. Jedynie cena sera Cheddar i pleśniowego wzrosła.
Jesteś w kategorii wiadomości:
Ceny serów w Polsce
Cena sera Edamskiego
-
cena – 10,10 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 1,8%
Cena sera Gouda
-
cena – 10,29 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 1,1%
Cena sera Cheddar
-
cena – 11,44 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 4,5%
Cena sera Ementaler
-
cena – 12,77 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 2,8%
Cena sera Podlaskiego, Zamojskiego, Morskiego
-
cena – 9,68 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 5,4%
Cena sera Mozzarella
-
cena – 12,54 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 2,2%
Cena sera Feta
-
cena – 9,27 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 2,3%
Cena sera pleśniowego
-
cena – 17,84 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 1,3%
Cena twarogu min. 40%
-
cena – 9,05 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 0,8%
Cena serka wiejskiego min. 40% tł.
-
cena – 6,51 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 0,4%
źródło: Gospodarz.pl/FAMMU/FAPA, foto: Gospodarz.pl
-
Ceny skupu zbóż według GUS
-
Skup zbóż według GUS
-
Polski eksport pszenicy poza UE obniżył się gwałtownie w połowie tego sezonu
-
W tym sezonie tempo naszego eksportu zbóż poza UE spadło o blisko 1/3
-
Ceny drobiu w Polsce (14.04.2024)
-
Rynek produktów mleczarskich w Polsce (07.04.2024)
-
Ceny serów w Polsce (14.04.2024)
-
Rynek mięsa w Polsce (07.04.2024)
-
Rynek zbóż w Polsce (07.04.2024)
-
Ceny produktów mlecznych w Polsce (07.04.2024)
-
Ceny mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego (07.04.2024)
-
Ceny żywca wieprzowego, wołowego i drobiowego (07.04.2024)