| Autor: redakcja1

Wzrost cen cukru na giełdach

W połowie maja bieżącego roku tona białego cukru w Londynie kosztowała 576,78 dolarów, czyli o 4 procent więcej niż tydzień temu.

Wzrost cen cukru na giełdach
W odniesieniu do zeszłego miesiąca to obniżka o 2 procent, a w stosunku do zeszłego roku to mniej o 8 procent.
W tym samym czasie tona surowego cukru na giełdzie w Nowym Jorku oscylowała w granicach 547 dolarów, a więc to 2 procentowa zwyżka wobec poprzedniego tygodnia. W porównaniu z kwietniem to o 7 procent mniej, a wobec ubiegłego roku to taniej o 9 procent.
Tagi:
źródło:

Najświeższe wiadomości zawsze na czas!

Zapisz się do bezpłatnego newslettera Gospodarz.pl i otrzymuj najważniejsze wiadomości z branży raz w tygodniu bezpośrednio na Twoją skrzynkę e-mail!