- Artykuły i Analizy
- Biznes
- Ceny rolnicze
- Dotacje i dopłaty
- Finanse i prawo
- Gospodarz.pl
- Leśnictwo
- Nawozy i środki ochrony roślin
- Ogrodnictwo
- Produkcja roślinna
- Produkcja zwierzęca
- Przetwórstwo spożywcze
- Targi i konferencje
- Technika rolnicza
- Z kraju
- Z regionu
- Z życia firm
- Z życia instytucji
- Ze świata
- Ziemia rolna
źródło: Gospodarz.pl/MRiRW foto: sxc.hu
Ceny serów w Polsce (26.07.2020)
W okresie od 19 do 26 lipca 2020 r. w Polsce odnotowano zróżnicowaną relację cen serów w skali tygodnia.
Jesteś w kategorii wiadomości:
Ceny serów w Polsce
Cena sera Edamskiego
-
cena – 13,11 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 1,3%
Cena sera Gouda
-
cena – 13,16 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 1,4%
Cena sera Cheddar
-
cena – 12,84 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 3,0%
Cena sera Ementaler
-
cena – 15,67 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 2,5%
Cena sera Podlaskiego, Zamojskiego, Morskiego
-
cena – 13,39 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 0,5%
Cena sera Mozzarella
-
cena – 13,81 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 1,3%
Cena sera Feta
-
cena – 10,50 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 1,1%
Cena sera pleśniowego
-
cena – 20,28 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 2,5%
Cena twarogu min. 40%
-
cena – 9,46 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 1,1%
Cena serka wiejskiego min. 40% tł.
-
cena – 6,82 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 0,6%
źródło: Gospodarz.pl/MRiRW foto: sxc.hu
-
Ceny skupu zbóż według GUS
-
Skup zbóż według GUS
-
Polski eksport pszenicy poza UE obniżył się gwałtownie w połowie tego sezonu
-
W tym sezonie tempo naszego eksportu zbóż poza UE spadło o blisko 1/3
-
Rynek mięsa w Polsce (31.03.2024)
-
Rynek produktów mleczarskich w Polsce (31.03.2024)
-
Ceny zbóż w skupie (31.03.2024)
-
Rynek zbóż w Polsce (31.03.2024)
-
Ceny produktów mlecznych w Polsce (31.03.2024)
-
Ceny zbóż na giełdach towarowych (31.03.2024)
-
Ceny mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego (31.03.2024)
-
Produkcja przetworów mlecznych