Kategorie
Zobacz również tu
-
MKiŚ o nowym podatku od aut spalinowych
2024-05-01 -
Grupa robocza „Owoce i warzywa”
2024-04-30 -
Na stacjach paliw ceny pozostają stabilne
2024-04-30 -
Użytkowanie gruntów rolnych
2024-04-30 -
Powierzchnia obszarów wiejskich
2024-04-30
Poznaj produkty
-
Rękawice robocze gumowane RWGRIP
2011-05-16 -
OBEJMY TYPU CLIP
2016-04-29 -
Przyczepa rolnicza ZASŁAW D-762-10 tandem
2014-12-01 -
Belka opryskowa
2013-05-06 -
Komin wentylacyjny
2013-01-03
Ceny serów w Polsce (13.11.2016)
W okresie od 7 do 13 listopada 2016 r. w Polsce odnotowano wzrost cen większości serów w skali tygodnia. Jedynie cena sera Cheddar i Ementaler zmalała.
Ceny serów w Polsce
Cena sera Edamskiego
-
cena – 14,82 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 3,9%
Cena sera Gouda
-
cena – 15,12 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 4%
Cena sera Cheddar
-
cena – 11,58 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 5,3%
Cena sera Ementaler
-
cena – 15,60 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 2,6%
Cena sera Podlaskiego, Zamojskiego, Morskiego
-
cena – 14,57 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 1,5%
Cena sera Mozzarella
-
cena – 14,06 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 1,8%
Cena sera Feta
-
cena – 9,95 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 1,5%
Cena sera pleśniowego
-
cena – 17,08 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 2,8%
Cena twarogu min. 40%
-
cena – 8,99 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 1,2%
Cena serka wiejskiego min. 40% tł.
-
cena – 6,55 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 2,1%