Kategorie
Zobacz również tu
-
MKiŚ o nowym podatku od aut spalinowych
2024-05-01 -
Grupa robocza „Owoce i warzywa”
2024-04-30 -
Na stacjach paliw ceny pozostają stabilne
2024-04-30 -
Użytkowanie gruntów rolnych
2024-04-30 -
Powierzchnia obszarów wiejskich
2024-04-30
Poznaj produkty
-
Nawóz ActiMag Universal
2014-01-07 -
Zbiornik paliwa ST2500
2013-11-25 -
Zbiornik paliwowy MID5000
2013-11-25
Ceny serów w Polsce (27.10-02.11.2014)
W okresie od 27 października do 2 listopada 2014 roku wzrosły ceny większości gatunków serów w Polsce w relacji tygodniowej. Spadek odnotowano jedynie w przypadku sera pleśniowego, Cheddar i twarogu.
Ceny serów
Cena sera Edamskiego
-
cena – 13,37 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 1%
Cena sera Gouda
-
cena – 13,03 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 1,4%
Cena sera Cheddar
-
cena – 12,01 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 8,4%
Cena sera Ementaler
-
cena – 15,61 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 2,3%
Cena sera Podlaskiego, Zamojskiego, Morskiego
-
cena – 13,04 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 1,1%
Cena sera Mozzarella
-
cena – 14,80 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 0,7%
Cena sera Feta
-
cena – 10,30 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 1,6%
Cena sera pleśniowego
-
cena – 20,70 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 0,2%
Cena twarogu min. 40%
-
cena – 9,33 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 1,3%
Cena serka wiejskiego min. 40% tł.
-
cena – 7,11 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 0,1%