Kategorie
Zobacz również tu
-
MKiŚ o nowym podatku od aut spalinowych
2024-05-01 -
Grupa robocza „Owoce i warzywa”
2024-04-30 -
Na stacjach paliw ceny pozostają stabilne
2024-04-30 -
Użytkowanie gruntów rolnych
2024-04-30 -
Powierzchnia obszarów wiejskich
2024-04-30
Poznaj produkty
-
Wały uprawowe przyczepiane U610
2013-04-02 -
Zaczepy transportowe z flanszą Scharmueller
2020-04-24 -
Cięcie laserem
2016-03-04 -
Agregat podorywkowy AJAX
2014-04-02 -
Ładowacz Czołowy XTREME M Hydramet
2020-03-12
Ceny serów w Polsce (4.12.2016)
W okresie od 27 listopada do 4 grudnia 2016 r. w Polsce odnotowano wzrost większości cen serów w skali tygodnia. Jedynie cena sera Mozzarella i serka wiejskiego.
Ceny serów w Polsce
Cena sera Edamskiego
-
cena – 15,67 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 3,0%
Cena sera Gouda
-
cena – 15,26 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 2,5%
Cena sera Cheddar
-
cena – 12,96 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 2,4%
Cena sera Ementaler
-
cena – 16,89 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 6,1%
Cena sera Podlaskiego, Zamojskiego, Morskiego
-
cena – 14,92 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 2,8%
Cena sera Mozzarella
-
cena – 14,19 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 2,8%
Cena sera Feta
-
cena – 9,97 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 2,0%
Cena sera pleśniowego
-
cena – 17,92 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 3,5%
Cena twarogu min. 40%
-
cena – 9,00 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 2,8%
Cena serka wiejskiego min. 40% tł.
-
cena – 6,54 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 0,4%