Partner portalu




BIEŻĄCE NOTOWANIA




Ceny mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego (20.11.2016)


Dodano: 30.11.2016

pomniejsz czcionkę powiększ czcionkę


W dniach od 14 do 20 listopada 2016 roku zaobserwowano wzrost cen ćwierćtuszy wołowych, wieprzowych i tuszek indyków, a także spadek cen tuszek kurcząt patroszonych.

Ceny mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego (20.11.2016)

Jesteś w kategorii wiadomości: Produkcja zwierzęca


Ceny mięsa

Cena ćwierćtuszy wołowych:

  • aktualna cena – 12,90 zł/kg

  • ujęciu tygodniowym – wzrost o 0,01 zł/kg

  • zestawieniu miesięcznym – wzrost o 2%

  • ujęciu rocznym – wzrost o 2%

Ceny mięsa wołowego na Gospodarz.pl

Cena półtuszy wieprzowych:

  • aktualna cena – 7,10 zł/kg

  • ujęciu tygodniowym – wzrost o 0,01 zł/kg

  • zestawieniu miesięcznym – spadek o 2%

  • ujęciu rocznym – wzrost o 20%

Ceny mięsa wieprzowego na Gospodarz.pl

Cena tuszek kurcząt patroszonych 65% z szyjami:

  • aktualna cena – 4,66 zł/kg

  • ujęciu tygodniowym – spadek o 4%

  • zestawieniu miesięcznym – spadek o 2%

  • ujęciu rocznym – spadek o 8%

Ceny mięsa drobiowego na Gospodarz.pl

Cena tuszek indyków patroszonych:

  • aktualna cena – 8,53 zł/kg

  • ujęciu tygodniowym – wzrost o 4,5%

  • zestawieniu miesięcznym – wzrost o 8%

  • ujęciu rocznym – spadek o 3%


źródło: Gospodarz.pl/ARR, foto: sxc.hu


Agencja Marketingowa Wizerunek Spółka z o.o.
Plac Berwińskiego 5, 66-120 Kargowa, NIP 596-172-58-30, REGON 080420978
TEL. +48 506 650 670, FAX (68)422-11-64, TEL. (68)422-11-63
© 2010-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone Gospodarz.pl