Ceny przetworów mleczarskich w Polsce (18-24.03.2013)

W okresie od 18 do 24 marca 2013 roku zaobserwowano w Polsce nieznaczne wahania cen przetworów mleczarskich. Szczegółowe ich zestawienie znajdziecie poniżej.

Ceny przetworów mleczarskich w Polsce (18-24.03.2013)
Ceny masła 82% tłuszczu, 16% wody (18-24.03.2013):
  • cena – 14,16 zł/kg
  • zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 0,3%
Ceny mleka w proszku (18-24.03.2013):
  • cena – 11,13 zł/kg
  • zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 0,3%
Ceny mleka zagęszczonego (18-24.03.2013):
  • cena – 6,68 zł/kg
  • zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 1,1%
Ceny serwatki w proszku (18-24.03.2013):
  • cena – 3,70 zł/kg
  • zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 1,4%
Ceny mleka spożywczego pasteryzowanego (18-24.03.2013):
  • cena – 17,56 zł/kg
  • zmiana w ujęciu tygodniowym  wzrost o 0,2%
Ceny mleka spożywczego UHT (18-24.03.2013):
  • cena – 18,36 zł/100 kg
  • zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 0,2%
Ceny jogurtu naturalnego (18-24.03.2013):
  • cena – 4,00 zł/kg
  • zmiana w ujęciu tygodniowym  wzrost o 0,9%
Ceny kefiru (18-24.03.2013):
  • cena – 2,66 zł/kg
  • zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 0,3%
Cena śmietany i śmietanki (18-24.03.2013):
  • cena – 5,63 zł/kg
  • zmiana w ujęciu tygodniowym spadek o 1,3%
Czytaj dalej na następnej stronie...


Tagi:
źródło: