- Artykuły i Analizy
- Biznes
- Ceny rolnicze
- Dotacje i dopłaty
- Finanse i prawo
- Gospodarz.pl
- Leśnictwo
- Nawozy i środki ochrony roślin
- Ogrodnictwo
- Produkcja roślinna
- Produkcja zwierzęca
- Przetwórstwo spożywcze
- Targi i konferencje
- Technika rolnicza
- Z kraju
- Z regionu
- Z życia firm
- Z życia instytucji
- Ze świata
- Ziemia rolna
Ceny mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego (18.09.2016)
W dniach od 12 do 18 września 2016 roku zaobserwowano spadek cen kurcząt patroszonych, ćwierćtuszy wołowych oraz wzrost cen tuszek indyków. Natomiast cena półtuszy wieprzowych pozostała niezmienna.

Jesteś w kategorii wiadomości: Produkcja zwierzęca
Ceny mięsa
Cena ćwierćtuszy wołowych:
-
aktualna cena – 12,87 zł/kg
-
ujęciu tygodniowym – spadek o 1%
-
zestawieniu miesięcznym – wzrost o 3%
-
ujęciu rocznym – wzrost o 5%
Ceny mięsa wołowego na Gospodarz.pl
Cena półtuszy wieprzowych:
-
aktualna cena – 7,65 zł/kg
-
ujęciu tygodniowym – bez zmian
-
zestawieniu miesięcznym – bez zmian
-
ujęciu rocznym – wzrost o 13%
Ceny mięsa wieprzowego na Gospodarz.pl
Cena tuszek kurcząt patroszonych 65% z szyjami:
-
aktualna cena – 5,23 zł/kg
-
ujęciu tygodniowym – spadek o 2,5%
-
zestawieniu miesięcznym – spadek o 10%
-
ujęciu rocznym – spadek o 8%
Ceny mięsa drobiowego na Gospodarz.pl
Cena tuszek indyków patroszonych:
-
aktualna cena – 8,35 zł/kg
-
ujęciu tygodniowym – wzrost o 7%
-
zestawieniu miesięcznym – wzrost o 5%
-
ujęciu rocznym – spadek o 6%
źródło: Gospodarz.pl/ARR, foto: sxc.hu
-
-
Ceny mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego (11.04.2021)
-
-
Rynek produktów mleczarskich w Polsce (11.04.2021)
-
-
Ceny rzepaku i produktów jego przerobu (11.04.2021)
-
-
Ceny serów w Polsce (11.04.2021)
-
-
Ceny jaj spożywczych w Polsce (11.04.2021)
-
-
Sytuacja cenowa na krajowym rynku drobiu
-
-
Ceny cebuli w Polsce (04.04.2021)
-
-
Rynek mięsa w Polsce (04.04.2021)
-
-
Rynek zbóż w kraju (04.04.2021)
-
-
Ceny żywca wołowego, wieprzowego i drobiowego (04.04.2021)
-
-
Ceny przetworów mleczarskich w Polsce (11.04.2021)
-
-
Ceny mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego (04.04.2021)