- Artykuły i Analizy
- Biznes
- Ceny rolnicze
- Dotacje i dopłaty
- Finanse i prawo
- Gospodarz.pl
- Leśnictwo
- Nawozy i środki ochrony roślin
- Ogrodnictwo
- Produkcja roślinna
- Produkcja zwierzęca
- Przetwórstwo spożywcze
- Targi i konferencje
- Technika rolnicza
- Z kraju
- Z regionu
- Z życia firm
- Z życia instytucji
- Ze świata
- Ziemia rolna
źródło: Gospodarz.pl/MRiRW foto: sxc.hu
Ceny serów w Polsce (20.03.2022)
W dniach od 13 do 20 marca 2022 r. odnotowano zróżnicowaną relację cen serów w skali tygodnia.

Jesteś w kategorii wiadomości:
Cena sera Edamskiego
-
Cena – 20,05 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 0,1%
Cena sera Gouda
-
cena – 20,15 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 1,5%
Cena sera Cheddar
-
cena – 20,89 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym - wzrost o 0,4%
Cena sera Ementaler
-
cena – 22,47 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 0,9%
Cena sera Podlaskiego, Zamojskiego, Morskiego
-
cena – 20,38 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 1,6%
Cena sera Mozzarella
-
cena – 19,51 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – bez zmian
Cena sera Feta
-
cena – 13,21 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 0,4%
Cena sera pleśniowego
-
cena – 23,74 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 0,7%
Cena twarogu min. 40%
-
cena – 11,01 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 2,0%
Cena serka wiejskiego min. 40% tł.
-
cena – 7,66 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym - wzrost o 0,4%
źródło: Gospodarz.pl/MRiRW foto: sxc.hu
-
-
Ceny skupu zbóż według GUS
-
-
Skup zbóż według GUS
-
-
Polski eksport pszenicy poza UE obniżył się gwałtownie w połowie tego sezonu
-
-
W tym sezonie tempo naszego eksportu zbóż poza UE spadło o blisko 1/3
-
-
Rynek produktów mleczarskich w Polsce (20.04.2025)
-
-
Ceny drobiu w Polsce (27.04.2025)
-
-
Rynek mięsa w Polsce (20.04.2025)
-
-
Rynek zbóż w Polsce (20.04.2025)
-
-
Ceny produktów mlecznych w Polsce (20.04.2025)
-
-
Ceny netto skupu mleka surowego według GUS w marcu 2025 r.
-
-
Ceny netto skupu mleka surowego według GUS
-
-
Ceny żywca wieprzowego, wołowego i drobiowego (20.04.2025)