Praca » Inne

Technolog Żywności


Nr referencyjny: 997783

Ważna przez:

Lokalizacja: Łódź, dolnoslaskie

Stanowisko: Technolog Żywności

Oferent: HRSolo


Wymagania:

Osoba zatrudniona na stanowisku Technologa Żywności będzie odpowiedzialna za nowe receptury, smak, wygląd i jakość wyrobów.


 


Zadania:


  • Opracowywanie nowych i weryfikacja dotychczasowych receptur

  • Monitorowanie procesu produkcyjnego

  • Prowadzenie prób technologicznych

  • Ustalanie norm i wydajności produkcji

  • Eliminowanie błędów w procesie wytwarzania

  • Kontrola i nadzór nad kosztami produkcji

  • Rozwój asortymentu firmy

  • Ścisła kontrola standardów higienicznych oraz jakościowych w procesie wytwarzania

  • Opracowywanie etykiet dla produktów firmowych

  • Przygotowywanie specyfikacji produktów dla placówek handlowych i klientów


Wymagania:


  • Doświadczenie na stanowisku technologa w zakładzie produkcji spożywczej, min. 5 lat

  • Dobra znajomość systemu HACCP

  • Bardzo dobra organizacja pracy

  • Umiejętność pracy w zespole

  • Dobra znajomość obsługi komputera


Oferta:


  • Ciekawa i pełna wyzwań praca w nowoczesnym zakładzie produkcyjnym

  • Możliwość wprowadzania własnych rozwiązań i pomysłów w działanie organizacji

  • Praca w gronie profesjonalistów

  • Atrakcyjne wynagrodzenie

Forma kontaktu:

Zobacz pełną treść oferty pracy

Zobacz inne oferty pracy HRSolo

źródło: praca.pl

data publikacji: 2016-02-23