| Autor: redakcja11

Ceny serów w Polsce (10.04.2016)

W okresie od 4 do 10 kwietnia 2016 roku ceny serów w Polsce były zróżnicowane.

Ceny serów w Polsce (10.04.2016)

Ceny serów w Polsce


Cena sera Edamskiego

  • cena – 9,76 zł/kg

  • zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 3,1%

Cena sera Gouda

  • cena – 9,76 zł/kg

  • zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 2,5%

Cena sera Cheddar

  • cena – 10,84 zł/kg

  • zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 5,0%

Cena sera Ementaler

  • cena – 13,59 zł/kg

  • zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 4,1%

Cena sera Podlaskiego, Zamojskiego, Morskiego

  • cena – 9,48 zł/kg

  • zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 2,3%

Cena sera Mozzarella

  • cena – 13,05 zł/kg

  • zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 2,7%

Cena sera Feta

  • cena – 9,48 zł/kg

  • zmiana w ujęciu tygodniowym –  wzrost o 2,3%

Cena sera pleśniowego

  • cena – 17,63 zł/kg

  • zmiana w ujęciu tygodniowym –spadek o 5,0%

Cena twarogu min. 40%

  • cena – 9,05 zł/kg

  • zmiana w ujęciu tygodniowym –  wzrost o 3,0%

Cena serka wiejskiego min. 40% tł.

  • cena – 6,54 zł/kg

  • zmiana w ujęciu tygodniowym –  spadek o 0,3%


 

 



Tagi:
źródło:

Najświeższe wiadomości zawsze na czas!

Zapisz się do bezpłatnego newslettera Gospodarz.pl i otrzymuj najważniejsze wiadomości z branży raz w tygodniu bezpośrednio na Twoją skrzynkę e-mail!