| Autor: redakcja11

Ceny serów w Polsce (9.10.2016)

W okresie od 3.10 - 9.10.2016 r. ceny serów w Polsce wzrosły. Spadła za to cena sera Cheddar, pleśniowego i twarogu min 40%.

Ceny serów w Polsce (9.10.2016)

Ceny serów w Polsce

Cena sera Edamskiego

  • cena – 14,06 zł/kg

  • zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 0,3%

Cena sera Gouda

  • cena – 14,09 zł/kg

  • zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 2,4%

Cena sera Cheddar

  • cena – 11,03 zł/kg

  • zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 5,1%

Cena sera Ementaler

  • cena – 15,65 zł/kg

  • zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 5,4%

Cena sera Podlaskiego, Zamojskiego, Morskiego

  • cena – 14,03 zł/kg

  • zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 3,2%

Cena sera Mozzarella

  • cena – 13,24 zł/kg

  • zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 1,3%

Cena sera Feta

  • cena – 9,91 zł/kg

  • zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 4,1%

Cena sera pleśniowego

  • cena – 17,79 zł/kg

  • zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 1,7%

Cena twarogu min. 40%

  • cena – 8,83 zł/kg

  • zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 0,9%

Cena serka wiejskiego min. 40% tł.

  • cena – 6,56 zł/kg 

  • zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 0,8%

 

Tagi:
źródło:

Najświeższe wiadomości zawsze na czas!

Zapisz się do bezpłatnego newslettera Gospodarz.pl i otrzymuj najważniejsze wiadomości z branży raz w tygodniu bezpośrednio na Twoją skrzynkę e-mail!