| Autor: redakcja11

Ceny serów w Polsce (03.04.2016)

W okresie od 28 marca do 03 kwietnia 2016 roku zmiany cen serów w Polsce były zróżnicowane.

Ceny serów w Polsce (03.04.2016)

Ceny serów w Polsce


Cena sera Edamskiego

  • cena – 10,07 zł/kg

  • zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 1,5%

Cena sera Gouda

  • cena – 10,01 zł/kg

  • zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 1,5%

Cena sera Cheddar

  • cena – 10,32 zł/kg

  • zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 6,3%

Cena sera Ementaler

  • cena – 13,05 zł/kg

  • zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 4,3%

Cena sera Podlaskiego, Zamojskiego, Morskiego

  • cena – 9,71 zł/kg

  • zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 1,3%

Cena sera Mozzarella

  • cena – 12,70 zł/kg

  • zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 0,5%

Cena sera Feta

  • cena – 9,26 zł/kg

  • zmiana w ujęciu tygodniowym –  wzrost o 1,2%

Cena sera pleśniowego

  • cena – 18,55 zł/kg

  • zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 2,2%

Cena twarogu min. 40%

  • cena – 8,79 zł/kg

  • zmiana w ujęciu tygodniowym –  spadek o 3,7%

Cena serka wiejskiego min. 40% tł.

  • cena – 6,55 zł/kg

  • zmiana w ujęciu tygodniowym –  wzrost o 2,3%


 



Tagi:
źródło:

Najświeższe wiadomości zawsze na czas!

Zapisz się do bezpłatnego newslettera Gospodarz.pl i otrzymuj najważniejsze wiadomości z branży raz w tygodniu bezpośrednio na Twoją skrzynkę e-mail!