Monitor fraz

Zapamiętaj mnie    Przypomnij hasło

Partner portalu




Chile otwarte na tłuszcz wieprzowy i wołowy z Polski

Dodano:

pomniejsz czcionkę powiększ czcionkę


Rynek chilijski został otwarty na polski tłuszcz wieprzowy, jadalne skwarki i surowy tłuszcz...

Rynek chilijski został otwarty na polski tłuszcz wieprzowy, jadalne skwarki i surowy tłuszcz wołowy.


Zapisz się do bezpłatnego newslettera Gospodarz.pl i otrzymuj najważniejsze wiadomości raz w tygodniu na e-mail!

Akceptuję regulamin portalu






Główny Lekarz Weterynarii poinformował że Polska znajduje się w gronie ośmiu państw członkowskich UE dopuszczonych do eksportu tłuszczu wieprzowego, jadalnych skwarek i surowego tłuszczu wołowego na rynek Chile.

Rozpoczęcie eksportu możliwe jest po pozytywnym rozpatrzeniu formularza aplikacyjnego zakładu przez chilijskie służby weterynaryjne. Wzór ww. formularza dostępny jest u powiatowego lekarza weterynarii, podobnie jak wzór świadectwa zdrowia dostępny w systemie TRACES.

Google+


źródło:





Skomentuj

Czy artykuł był pomocny? +0 pkt. razem głosów: 0




2016-09-09 13:34:17, napisał: Rodzyn

Nie ma to jak dobre, wysmażone Polskie skwarki!!



Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Gospodarz.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii. Dodając komentarz akceptujesz regulamin serwisu.






Agencja Marketingowa Wizerunek Spółka z o.o.
Plac Berwińskiego 5, 66-120 Kargowa, NIP 596-172-58-30, REGON 080420978
TEL. +48 506 650 670, FAX (68)422-11-64, TEL. (68)422-11-63
© 2010-2014r. Wszelkie prawa zastrzeżone Gospodarz.pl