Monitor fraz

Zapamiętaj mnie    Przypomnij hasło

Partner portalu




O zwiększeniu efektywności firm przetwórstwa rolno–spożywczego oraz o Afryce jako nowym kierunku eksportu na konferencji Banku BGŻ

Dodano:

pomniejsz czcionkę powiększ czcionkę


W środę, 12 lutego 2014 roku od godz. 10.00 w Centrali Banku BGŻ przy ul. Kasprzaka 10/16 w...

W środę, 12 lutego 2014 roku od godz. 10.00 w Centrali Banku BGŻ przy ul. Kasprzaka 10/16 w Warszawie (wejście A) w sali 012 odbędzie się konferencja Banku BGŻ. Relację na żywo z tego wydarzenia przeprowadzimy na Portalu Gospodarz.pl


Zapisz się do bezpłatnego newslettera Gospodarz.pl i otrzymuj najważniejsze wiadomości raz w tygodniu na e-mail!

Akceptuję regulamin portalu






Tematem konferencji Banku BGŻ będą kwestie: zwiększenia efektywności firm przetwórstwa rolno-spożywczego oraz Afryki, jako nowego kierunku w eksporcie.

W trakcie zapowiadanego wydarzenia na wstępie głos zabierze Dariusz Odzioba - wiceprezes Zarządu Banku BGŻ, który dokona otwarcia konferencji. Następnie mikrofon zostanie przekazany Dariuszowi Winkowi, który podejmie temat efektywności firm przetwórstwa rolno-spożywczego oraz Bartoszowi Urbaniakowi, który poruszy sprawę integracji, jako drogi do poprawy efektywności biznesu.

Drugim wiodącym tematem konferencji Banku BGŻ będzie Afryka jako kierunek eksportu. W tym miejscu głos zostanie przekazany dr Joannie Karpińskiej-Klukowskiej ekspertce w Departamencie Analiz Makroekonomicznych i Sektorowych Banku BGŻ oraz Kindze Szafrankowskiej – doradcy ds. Projektów Strategicznych Ministerstwa Gospodarki.


Ostatni akcent konferencji będzie należeć do Agnieszki Rembisz oraz Moniki Nachyły. Pierwsza z Pań opowie o branżowym projekcie promocji polskich specjalności żywnościowych, druga zaś dokona podsumowania i zamknięcia omawianego wydarzenia.

Zapraszamy do śledzenia relacji na żywo z konferencji Banku BGŻ na Portalu Gospodarz.pl w tym temacie lub w specjalnej zakładce.
 
Szczegółowy Program Konferencji
„Jak zwiększyć efektywność firm przetwórstwa rolno – spożywczego?”
oraz
„Nowe kierunki eksportu – Afryka"

 
10.00 – 10.10 Otwarcie Konferencji

Dariusz Odzioba – Wiceprezes Zarządu Banku BGŻ

10.10 – 10.40 Jak zwiększyć efektywność firm przetwórstwa rolno – spożywczego?

Dariusz Winek – Główny Ekonomista Banku BGŻ, Dyrektor Departamentu Analiz Makroekonomicznych i Sektorowych

10.40 – 11.10 Integracja jako droga do poprawy efektywności biznesu

Bartosz Urbaniak – Dyrektor Zarządzający ds. Agrobiznesu Banku BGŻ

11.10 – 11.30 Nowe kierunki eksportu – Afryka

dr Joanna Karpińska-Klukowska – Ekspert w Departamencie Analiz Makroekonomicznych i Sektorowych Banku BGŻ

11.30 – 11.50 Prezentacja Programu Ministerstwa Gospodarki „Go Africa”

 
Kinga Szafrankowska – Radca Ministra, Doradca ds. Projektów Strategicznych Ministerstwa Gospodarki

11.50 – 12.10 Branżowy program promocji polskich specjalności żywnościowych

Agnieszka Rembisz – Dyrektor Biura Współpracy Międzynarodowej Agencji Rynku Rolnego

12.10 – 12.25 Przerwa kawowa

12.25 – 13.25 Panel dyskusyjny z udziałem zaproszonych Gości

Moderator – Dariusz Winek – Główny Ekonomista Banku BGŻ

13.25 – 13.35 Podsumowanie i zamknięcie Konferencji

Monika Nachyła – Wiceprezes Zarządu Banku BGŻ

od 13.35 Business Lunch

Google+


źródło:





Skomentuj

Czy artykuł był pomocny? +1 pkt. razem głosów: 1




2014-02-12 13:50:59, napisał: Gość

Bardzo ciekawa konferencja. Oby więcej takich.



Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Gospodarz.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii. Dodając komentarz akceptujesz regulamin serwisu.






Agencja Marketingowa Wizerunek Spółka z o.o.
Plac Berwińskiego 5, 66-120 Kargowa, NIP 596-172-58-30, REGON 080420978
TEL. +48 506 650 670, FAX (68)422-11-64, TEL. (68)422-11-63
© 2010-2014r. Wszelkie prawa zastrzeżone Gospodarz.pl