Kategorie
Zobacz również tu
-
5 tys. zł do buhaja
2025-06-11 -
Ocena wielkości strat w uprawach ozimych
2025-06-11 -
Rynek zbóż w Polsce (25.05.2025)
2025-06-11
Poznaj produkty
-
Transport ziarna l-Line
2014-01-21 -
Rozrzutnik obornika N275 – 14t
2016-01-14 -
Pług do śniegu Multi
2016-01-13 -
Zestawy regeneracyjne do rozdrabniaczy
2016-02-05 -
Zgarniacz gałęzi PAJĄK
2013-04-02 -
Ciągnik Steyr EXPERT CVT Agropartner
2020-07-17
Ceny serów w Polsce (23.10.2016)
W okresie od 17 do 23 października 2016 r. w Polsce odnotowano wzrost cen większości serów w skali tygodnia. Jedynie cena sera Cheddar, Ementaler, pleśniowego i twarogu spadła. Z kolei cena serka wiejskiego pozostała niezmienna.

Ceny serów w Polsce
Cena sera Edamskiego
-
cena – 14,25 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 0,3%
Cena sera Gouda
-
cena – 14,37 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 0,4%
Cena sera Cheddar
-
cena – 11,54 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 2,2%
Cena sera Ementaler
-
cena – 15,08 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 3,3%
Cena sera Podlaskiego, Zamojskiego, Morskiego
-
cena – 14,13 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 1,2%
Cena sera Mozzarella
-
cena – 13,56 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 0,2%
Cena sera Feta
-
cena – 9,90 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – wzrost o 0,5%
Cena sera pleśniowego
-
cena – 17,35 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 0,3%
Cena twarogu min. 40%
-
cena – 8,87 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – spadek o 0,1%
Cena serka wiejskiego min. 40% tł.
-
cena – 6,52 zł/kg
-
zmiana w ujęciu tygodniowym – bez zmian
