Sięgamy po lepsze

Polacy chcą jeść zdrowo, czyli zwiększenie produkcji wędlin wysokiej jakości.


Pomimo wyższej ceny niż zwykłe wędliny, klienci coraz częściej sięgają po kiełbasy szynki z górnej półki. To wszystko za sprawą m.in. świadomości konsumenta, który wie że tania żywność oznacza prawdziwą składnicę substancji chemicznych.

 

Niestety wzrost sprzedaży w Polsce produktów wysokiej jakości hamują zarobki. No cóż, nie zarabiamy tyle, aby żywność o pełnowartościowej treści znalazła się na naszym talerzu każdego dnia. Dlatego też, w nierównej walce taniego z drogim, sukcesem mogą okazać się sklepy branżowe pojawiające się na terenie całego kraju. Będą one miały na celu przekonanie i zdobycie zaufania konsumenta do własnej marki.

Tagi:

Najświeższe wiadomości zawsze na czas!

Zapisz się do bezpłatnego newslettera Gospodarz.pl i otrzymuj najważniejsze wiadomości z branży raz w tygodniu bezpośrednio na Twoją skrzynkę e-mail!