Kategorie
Zobacz również tu
-
Prognoza unijnej produkcji mięsa
2024-05-17 -
Ceny zbóż na giełdach towarowych (5.05.2024)
2024-05-17
Poznaj produkty
-
ROZDRABNIACZ BIJAKOWY SSĄCO - TŁOCZĄCY 18 kW
2016-02-11 -
Łyżka otwierana do chwytania i równania
2016-01-12 -
MONTECRISTO CS PSZENICA OZIMA
2020-07-28 -
Widły do bel BTGH GOWEIL
2020-07-27
Wyniki XIII edycji konkursu „Nasze Kulinarne Dziedzictwo-Smaki Regionów”
14 lipca w Zamościu odbyła się XIII edycja konkursu "Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów". Poniżej publikujemy wyniki.
2. podkategoria „przetwory z ryb”:
Agnieszka Pietrasiak
Żyrzyn
Szczupak marynowany
3. podkategoria „nabiał”:
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Bychawie
Masło Extra z Bychawy
4. podkategoria „miody”:
Mieczysław Janik
Pszczela Wola
gmina Strzyżewice
Miód łąkowy
II. Kategoria: ROŚLINNE
1. podkategoria „przetwory owocowe”:
Janina Bańka
Kraśnik
Gruszkowa marmoladka
2. podkategoria „przetwory warzywne”:
Jan Renkowski
Towarzystwo Popularyzacji Piękna Polesia
Kołacze
gmina Stary Brus
Borowiki marynowane
3. podkategoria „produkty zbożowe”:
Joanna Rodzik
Spółdzielnia Zaopatrzenia i Zbytu „SCh”
Opole Lubelskie
Chleb razowy
4. podkategoria „wyroby cukiernicze”
Anna Sawa
Jabłonna Majątek
gmina Jabłonna
Piernik żydowski
III. Kategoria: NAPOJE
1. podkategoria „napoje bezalkoholowe”:
Grzegorz Maryniowski F.H.U. BIOGRIM
Wojciechów
gmina Łaziska
Naturalny sok jabłkowo-burakowy
2. podkategoria „napoje alkoholowe”:
Tomasz Solis
Mikołajówka
gmina Urzędów
Jabłkówka z Mikołajówki
Czytaj dalej na następnej stronie...