| Autor: kkj6

Na Dolnym Śląsku małym ubojniom klientów ciągle przybywa

To już nie jest chwilowa hossa, ale stała tendencja wzrostowa. Małe ubojnie cieszą tak ogromnym powodzeniem, że inni mogą tylko pozazdrościć.

Na Dolnym Śląsku małym ubojniom klientów ciągle przybywa


Co skłania klientów do wyboru małej ubojni, niejednokrotnie mało znanej? No cóż, wielkość firmy nie świadczy o jakości wytwarzanego towaru.


Bardzo często małe zakłady mimo mniejszego wolumenu produkcji kładą nacisk na jakość wyrobu. Klient ma świadomość, że spożywane przez niego mięso pochodzi z Polski, a cena za nie jest adekwatna do jakości.


W celu zwiększenia liczby klientów małe przedsiębiorstwa inwestują i zakładają sklepy firmowe. W związku z tym przedsiębiorstwa dbają aby np. receptura, którą używa się od wielu lat, była zachowana w oryginalnej wersji.


Tagi:

Najświeższe wiadomości zawsze na czas!

Zapisz się do bezpłatnego newslettera Gospodarz.pl i otrzymuj najważniejsze wiadomości z branży raz w tygodniu bezpośrednio na Twoją skrzynkę e-mail!