Kategorie
Zobacz również tu
-
Pistacjowy zawrót głowy
2025-04-29 -
Ceny skupu mleka w Polsce
2025-04-29 -
Ceny drobiu w Polsce (20.04.2025)
2025-04-29
Poznaj produkty
-
Licznik mechaniczny F44
2013-12-12 -
Kosiarka boczna Sip SILVERCUT DISC 300 S FC
2019-12-13 -
Wóz paszowy EUROMILK RINO FXXS
2012-11-19 -
Nagrzewnica gazowa Space-Ray VF80 Winterwarm
2020-07-17 -
Sito żaluzjowe górne Claas Mercator 75
2011-11-28 -
Tarcza sprzęgła do ciągnika URSUS C-360
2012-02-21 -
PLONVIT BOROSULF (nawóz borowy )
2012-01-15
Trwa World Food Warsaw 2014
W dniach od 9 do 11 kwietnia 2014 roku Warszawskie Centrum EXPO XXI stanie się ważnym punktem na mapie spotkań branży żywnościowej podczas Międzynarodowych Targów Żywności World Food Warsaw 2014.
Wydarzenie zorganizowane przez Lentewec Sp. z o.o., będzie skierowane bezpośrednio do przedstawicieli branży spożywczej, ogrodników, gospodarzy a także wszystkich zainteresowanych uprawą, hodowlą i przetwórstwem produktów rolno-spożywczych. Warszewskie Centrum EXPO XXI skupiać będzie bowiem profesjonalistów z Polski, Europy i świata związanych z sektorem produkcji żywności. Opiekę medialną nad imprezą obejmie Redakcja Twojego Portalu Rolniczego Gospodarz.pl.
Â
Każdy przybyły będzie miał okazję do nawiązania nowych kontaktów biznesowych oraz poszerzenia obecnych, ocenienia zapotrzebowania rynku na ich produkty czy usługi, a także śledzenia globalnych trendów. Podczas pierwszej edycji targów wystawcy zaprezentują bowiem nie tylko produkty rolno-spożywcze, takie jak wyroby piekarnicze, cukiernicze, spożywcze, oleje, mięsa, ryby, jaja, wyroby mleczne, owocem warzywa, napoje, papierosy oraz przyprawy, dodatki, ale także zaprezentują technologie ich produkcji i opakowania.
Â
W czasie trzydniowych targów będzie można wziąć udział w bezpłatnych panelach dyskusyjnych prowadzonych przez wybitnych specjalistów z branży rolno-spożywczej. Wśród poruszonych tematów znajdzie się zagadnienie polskich hitów eksportowych, sprzedaży na rynek francuski, chiński, wyzwania logistyczne na rynkach wschodnich, finansowanie i ubezpieczenia, systemy jakości w produkcji mięsa wieprzowego, znakowanie żywności oraz wiele innych ciekawych zagadnień (patrz program). Nie zabraknie także pokazów kulinarnych prowadzonych przez znamienitych szefów kuchni.
Â
Wystawę targową będzie można zwiedzać w godzinach od 10:00 do 17:00 w środę i czwartek oraz od 10:00 do 16:00 w piątek 11 kwietnia.
Organizatorzy imprezy przewidzieli wolny wstęp na targi dla wszystkich, którzy dokonają rejestracji na miejscu bądź wcześniej on-line. Natomiast osoby nabywające bilet przy kasie zapłacą 50 zł.
Zapraszamy na stoisko Portalu Gospodarz.pl - nr 47 oraz do śledzenia naszego profilu na FB, gdzie znajdziecie zdjęcia live z Warszawy.
Przejdź na następną stronę, aby zobaczyć program imprezy...
