Kategorie
Zobacz również tu
-
Pistacjowy zawrót głowy
2025-04-29 -
Ceny skupu mleka w Polsce
2025-04-29 -
Ceny drobiu w Polsce (20.04.2025)
2025-04-29
Poznaj produkty
-
Ładowarki kołowe Weidemann 2070
2020-08-11 -
Licznik K700
2013-12-12 -
WAŁ NOŻOWY TNĄCY TYP-WNT Agro-Lift
2020-07-17 -
FUNABEN® PLUS 03 PA
2015-02-25 -
Mocznik
2011-05-08
2013-09-18
| Autor: redakcja6
Polagra Food 2013 – przepych wiedzy, eksplozja nowości [video]
Największe spotkanie przedstawicieli rynku spożywczego – Międzynarodowe Targi Wyrobów Spożywczych POLAGRA FOOD – już za kilka dni. Wrześniowe spotkania to doskonała okazja do zapoznania się z nowościami i trendami eksponowanymi na stoiskach wystawców oraz szeroko dyskutowanymi w trakcie bogatego programu wydarzeń. Już od 23 do 26 września zapraszamy do świata inspiracji kulinarnych.
21 września, sobota
10:30 – 14:30 Wielkopolskie Forum Lokalnych Grup Działania. Organizator: MTP. Pawilon 10
9:00 – 17:00 Tradycja i Smak Polskiego Pieczywa. Organizator: Stowarzyszenie Piekarzy RP, MTP Pawilon 3A
9:00 – 17:00 Strefa dziecka. Organizator: Urodziny z Animacjami” prowadzone przez Natalię Trojanowicz, MTP. Pawilon 3A
11.00 - 12.00 Prezentacja województwa lubelskiego- Restauracja Koncertowa. Pawilon 3A scena duża
11.00 - 12.00 Pokazy kulinarne- Stawy Milickie SA Pawilon 3A scena kulinarna
12.00 - 13.00 Prezentacja województwa lubelskiego-Przedsiębiorstwo Społeczne ProBono. Pawilon 3A scena duża
13.00 - 14.00 Prezentacja województwa mazowieckiego-Wojciech Radzikowski Piekarnia „Ratuszowa” Pawilon 3A scena duża
14.00 - 14.20 Prezentacja województwa zachodniopomorskiego – Zespół śpiewaczy „Jagody”. Pawilon 3A scena duża
15.00 - 16.00 Pokazy kulinarne Marcina Polusa w ramach kampanii Trzy znaki smaku, z wykorzystaniem produktów z europejskimi znakami Chroniona Nazwa Pochodzenia, Chronione Oznaczenie Geograficzne, Gwarantowana Tradycyjna Specjalność. Pawilon 3A scena kulinarna
15.00 - 16.00 Prezentacja województwa lubelskiego-Restauracja Koncertowa Pawilon 3A scena duża
16.00 - 16.20 Prezentacja województwa zachodniopomorskiego – Zespół śpiewaczy „Jagody” Pawilon 3A scena duża
22 września, niedziela
9:00 – 17:00 Tradycja i Smak Polskiego Pieczywa. Organizator: Stowarzyszenie Piekarzy RP, MTP. Pawilon 3A,
9:00 – 17:00 Strefa dziecka. Organizator: Urodziny z Animacjami” prowadzone przez Natalię Trojanowicz, MTP. Pawilon 3A,
10.00 - 10.30 Prezentacja województwa zachodniopomorskiego – Zespół „Swaty”. Pawilon 3A scena duża
10.00 - 11.00 Pokazy kulinarne Marcina Polusa w ramach kampanii Trzy znaki smaku, z wykorzystaniem produktów z europejskimi znakami Chroniona Nazwa Pochodzenia, Chronione Oznaczenie Geograficzne, Gwarantowana Tradycyjna Specjalność. Pawilon 3A scena kulinarna
10.30 - 11.00 Prezentacja województwa lubelskiego-Przedsiębiorstwo Społeczne ProBono. Pawilon 3A scena duża
11.00 – 13.00 Uroczystość otwarcia Targów Smaki Regionów, wręczenie nagród w konkursie o medal targów Smaki Regionów. Organizator: MTP. Pawilon: 3A, scena duża
13.30 - 14.30 Pokazy kulinarne- Stawy Milickie SA Pawilon 3A scena kulinarna
14.00 - 15.00 Prezentacja województwa wielkopolskiego- zespoły folklorystyczne. Pawilon 3A scena duża
14.45 – 16.45 Wielki Finał XIII Edycji Konkursu „Nasze Kulinarne Dziedzictwo - SMAKI REGIONÓW". Wręczenie Pereł 2013. Organizator: Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego, MTP. Pawilon 10
15.00 - 16.00 Pokazy kulinarne Grzegorza Łapanowskiego w ramach kampanii Trzy znaki smaku, z wykorzystaniem produktów z europejskimi znakami Chroniona Nazwa Pochodzenia, Chronione Oznaczenie Geograficzne, Gwarantowana Tradycyjna Specjalność. Pawilon 3A scena kulinarna
15.00 - 16.00 Prezentacja województwa lubelskiego- Restauracja Koncertowa. Pawilon 3A scena duża
16.00 - 17.00 Prezentacja województwa wielkopolskiego- zespoły folklorystyczne. Pawilon 3A scena duża
Czytaj dalej na następnej stronie...
Czytaj dalej na następnej stronie...

źródło: Gospodarz.pl/MTP, foto:
MTP