Monitor fraz

Zapamiętaj mnie    Przypomnij hasło

Partner portalu




Ceny mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego (04.03.2018)

Dodano:

pomniejsz czcionkę powiększ czcionkę


W dniach od 26 lutego do 4 marca 2018 roku w Polsce zaobserwowano wzrost cen zbytu półtuszy...

W dniach od 26 lutego do 4 marca 2018 roku w Polsce zaobserwowano wzrost cen zbytu półtuszy wieprzowych, ćwierćtuszy wołowych, tuszek indyków i kurcząt.


Zapisz się do bezpłatnego newslettera Gospodarz.pl i otrzymuj najważniejsze wiadomości raz w tygodniu na e-mail!

Akceptuję regulamin portalu






Ceny mięsa
 
Cena ćwierćtuszy wołowych:
  • aktualna cena – 13,84 zł/kg
  • ujęciu tygodniowym – wzrost o 2%
  • zestawieniu miesięcznym – wzrost o 1%
  • ujęciu rocznym – wzrost o 8%
Ceny mięsa wołowego na Gospodarz.pl

Cena półtuszy wieprzowych:
  • aktualna cena – 6,87 zł/kg
  • ujęciu tygodniowym – wzrost o 2%
  • zestawieniu miesięcznym – wzrost o 12%
  • ujęciu rocznym – spadek o 1%
Ceny mięsa wieprzowego na Gospodarz.pl

Cena tuszek kurcząt patroszonych 65% z szyjami:

  • aktualna cena – 5,70 zł/kg
  • ujęciu tygodniowym – wzrost o 5%
  • zestawieniu miesięcznym – wzrost o 6%
  • ujęciu rocznym – wzrost o 7%
Ceny mięsa drobiowego na Gospodarz.pl

Cena tuszek indyków patroszonych 73%:
  • aktualna cena – 8,00 zł/kg
  • ujęciu tygodniowym – wzrost o 5%
  • zestawieniu miesięcznym –  wzrost o 1%
  • ujęciu rocznym– spadek o 4%
 

Google+


źródło:





Nie ma żadnych komentarzy! Możesz być pierwszą osobą, która skomentuje tę wiadomość.
Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się i bierz aktywny udział w życiu serwisu.
Skomentuj

Czy artykuł był pomocny? +0 pkt. razem głosów: 0





Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Gospodarz.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii. Dodając komentarz akceptujesz regulamin serwisu.






Agencja Marketingowa Wizerunek Spółka z o.o.
Plac Berwińskiego 5, 66-120 Kargowa, NIP 596-172-58-30, REGON 080420978
TEL. +48 506 650 670, FAX (68)422-11-64, TEL. (68)422-11-63
© 2010-2014r. Wszelkie prawa zastrzeżone Gospodarz.pl