Kategorie
Zobacz również tu
-
Pistacjowy zawrót głowy
2025-04-29 -
Ceny skupu mleka w Polsce
2025-04-29 -
Ceny drobiu w Polsce (20.04.2025)
2025-04-29
Poznaj produkty
-
Czerpak GHU 12 GOWEIL
2020-07-27 -
Opryskiwacz Starter HBS
2020-08-05 -
Pompa do oleju napędowego Panther 56M/230V
2012-05-17 -
Rozrzutnik obornika EUROMILK BUFFALO RX HD
2020-06-26 -
SERIA 4 E
2020-02-20
Zielone AGRO SHOW – POLSKIE ZBOŻA 2014 w Sielinku - zapowiedź
Tegoroczna edycja Zielonego AGRO SHOW i Polskich Zbóż po czterech latach obecności w Kąkolewie przenosi teren wystawowy do Sielinka – miejscowości położonej w gminie Opalenica. Impreza odbędzie się w dniach od 7 do 8 czerwca w Centrum Wystawowo-Szkoleniowym Wojewódzkiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego z Poznania.

Program wystaw
Wystawy otwarte w godz. 9:00 - 17:00
ZIELONE AGRO SHOW - POLSKIE ZBOŻA 2014
7 czerwca 2014 r. (sobota)
9:00 – 17:00 – Prezentacja odmian zbóż i rzepaku na poletkach pokazowych
11:00 – 11:30 – oficjalne otwarcie wystawy (teren ODR - Pod zegarem)
11:30 – 13:00 – pokaz maszyn do zbioru traw na zakiszanie (Pola pokazowe)
8 czerwca 2014 r. (niedziela)
9:00 – 17:00 – Prezentacja odmian zbóż i rzepaku na poletkach pokazowych
11:00 – 12:30 – Pokaz maszyn do zbioru traw na zakiszanie (Pola pokazowe)
13:00 - 14:00 – Seminarium na temat "Zintegrowana Ochrona Roślin" - prowadzący: Andrzej Obst (teren ODR - budynek muzeum)
WIELKOPOLSKIE TARGI ROLNICZE SIELINKO 2014
Kiermasz ogrodniczy i miasteczko gastronomiczne
7 czerwca 2014 r.(sobota)
9:00 – 17:00 – Wielkopolskie Targi Rolnicze, XX Regionalna Zwierząt Hodowlanych, Wielkopolskie Dni Energii 2014, Dni Pola – Prezentacja kolekcji roślin odmian uprawnych
10:00 – 17:00 – wycena zwierząt hodowlanych (Ring i Parkur)
11:00 – 11:30 – oficjalne otwarcie wystawy (Pod zegarem)
8 czerwca 2014 r. (niedziela)
9:00 – 17:00 – Wielkopolskie Targi Rolnicze, XX Regionalna Zwierząt Hodowlanych, Wielkopolskie Dni Energii 2014, Dni Pola – Prezentacja kolekcji roślin odmian uprawnych
10:30 – 14:00 – prezentacja nagrodzonych zwierząt (Ring i Parkur); promocja potraw i mięsa drobiowego
