Monitor fraz

Zapamiętaj mnie    Przypomnij hasło

Partner portalu




Ceny mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego (9.10.2016)

Dodano:

pomniejsz czcionkę powiększ czcionkę


W dniach od 3 do 9 października 2016 roku zaobserwowano wzrost cen kurcząt patroszonych,...

W dniach od 3 do 9 października 2016 roku zaobserwowano wzrost cen kurcząt patroszonych, ćwierćtuszy wołowych, tuszek indyków oraz półtuszy wieprzowych.


Zapisz się do bezpłatnego newslettera Gospodarz.pl i otrzymuj najważniejsze wiadomości raz w tygodniu na e-mail!

Akceptuję regulamin portalu






Ceny mięsa
 
Cena ćwierćtuszy wołowych: 
  • aktualna cena – 12,67 zł/kg
  • ujęciu tygodniowym – wzrost o 0,03 zł/kg
  • zestawieniu miesięcznym – spadek o 2%
  • ujęciu rocznym – wzrost o 2%
Ceny mięsa wołowego na Gospodarz.pl

Cena półtuszy wieprzowych:
  • aktualna cena – 7,61 zł/kg
  • ujęciu tygodniowym – spadek o 2%
  • zestawieniu miesięcznym – bez zmian
  • ujęciu rocznym – wzrost o 17%
Ceny mięsa wieprzowego na Gospodarz.pl

Cena tuszek kurcząt patroszonych 65% z szyjami:
  • aktualna cena – 4,62 zł/kg
  • ujęciu tygodniowym – wzrost o 0,03 zł/kg
  • zestawieniu miesięcznym – spadek o 14%
  • ujęciu rocznym – spadek o 14%
Ceny mięsa drobiowego na Gospodarz.pl

Cena tuszek indyków patroszonych:
  • aktualna cena – 8,06 zł/kg
  • ujęciu tygodniowym – wzrost o 1%
  • zestawieniu miesięcznym – wzrost o 3%
  • ujęciu rocznym – spadek o 9%

Google+


źródło:





Nie ma żadnych komentarzy! Możesz być pierwszą osobą, która skomentuje tę wiadomość.
Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się i bierz aktywny udział w życiu serwisu.
Skomentuj

Czy artykuł był pomocny? +0 pkt. razem głosów: 0





Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Gospodarz.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii. Dodając komentarz akceptujesz regulamin serwisu.






Agencja Marketingowa Wizerunek Spółka z o.o.
Plac Berwińskiego 5, 66-120 Kargowa, NIP 596-172-58-30, REGON 080420978
TEL. +48 506 650 670, FAX (68)422-11-64, TEL. (68)422-11-63
© 2010-2014r. Wszelkie prawa zastrzeżone Gospodarz.pl